Saturday, July 2, 2011

NAK TAU RAHSIA TAK?


Assalamualaikum semua..
nak tahu satu rahsia tak??
hehehe..
nak share ke tak, nak share ke tak..
 tp sebelum Ai share ngan korang apa rahsianya,Ai  nak bgtau,bahawasanya segment ni atas tajaan myhatiku 
Tq sayang sebab invite Ai join segment ni owkeh!!
 kalau korang nak join klik je kat nama  Cik Myhatiku kat atas ni ni:)
syarat segment ni Ai kena pilih salah satu status di bawah ni,antaranya:

1. Saya Gula-gula Kapas
or
2. Saya Gula-gula Lolipop
hehehe,time buat entry ni Ai tanye kat En.B,saya ni gula2 kapas ke gula2 lolipop,pastu2 nak tahu apa dia jawab..hehehehehe..
jeng2..jeng2..ishk benda ni tak boleh share ngan korang, ini rahsia kami berdua,tak leh share ngan sape2:))
P/S En.B awak akan tetap menjadi Mr Lolipop saya untuk selamanya,wahh!!!#MOODGEDIXXSUDAHH:))
eh2,korang over lak Ai,untuk status ni saya pilih Saya Gula-gula Kapas :))

kenapa saya pilih Gula-gula Kapas kerana gula2 kapas secara dekatnya lebih menunjukkan keperibadian seorang wanita ,gula2 kapas  lembut,manis,dan wangi:))
gula2 kapas,It's very near to show womans character:))
LOVE GULA GULA KAPAS
^-^

6 comments:

myhatiku said...

thanks dear,join :)
dah ade dlm bloglist..:)
ha,bagila tau myhatiku rahsia gula lolipop dgn Mr.B tuh..aha:D

arniazura said...

hahaha,mana boleh,,,:))
mybe if myhatiku make anther segment of nak tau rahsia ii mybe leh share rahsia tu pulak kot:))

Elie Lily said...

elie juga gula2 kapas!
teehee! :p

Esempoi said...

wanita kan lembut

:-)

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said...

gula2 kapas warna pink..sukeeee!!! ^^

cik tikah said...

Cik tikah suka gulA-gula kapas gak tpi jgn mkn byk2 . nanti gigi rosak :p